Agenda del Penedès

Cursos, tallers

Taller familiar d’observació d’ocells a la riera de Ribes

Sitges | 25-03-2023 10:00 h.

Taller familiar d’observació d’ocells a la riera de Ribes

El regidor d’Espais naturals de l’Ajuntament de Sitges, Eduard Terrado Pablo, explica que “l’Ajuntament ha destinat recursos a la protecció de la desembocadura de la riera de Ribes com espai natural, així com a la naturalització del tram de Sitges d’aquesta riera” i afegeix que “l’Ajuntament durant els últims dos anys ha estat fent treballs d’extracció de vegetació exòtica invasora  i s’ha renaturalitzat la riera mitjançant la plantació d’espècies autòctones que han propiciat la recuperació de la biodiversitat i de les espècies d’aus que tenen la riera com a hàbitat”.

La inscripció per aquest taller és gratuïta, però cal fer-la al correu electrònic medinatural@ccgarraf.cat. Aquesta és una iniciativa de l’Ajuntament de Sitges, conjuntament amb el Consell Comarcal del Garraf, el Servei de Medi Natural i Litoral del Garraf i Europarc. 
 

Lloc i adreça de l'acte

  • Sitges
  • platja de les Anquines

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!