Agenda del Penedès

Altres

Marxa lenta fins al Parlament de Catalunya

Sitges | Concentració al Carrefour del Prat de Llobregat | 29-03-2023 10:00 h.

Marxa lenta fins al Parlament de Catalunya

Concentració al Carrefour del Prat de Llobregat.

Accés a rondes

Sortida 21 Ciutat Vella.

Passeig de Colon fins al Parlament

El Penedès Marítim ha demanat una reunió urgent amb el Departament de Territori, per tal de trobar una solució per garantir una mobilitat ràpida, segura i gratuïta per viatges d’anada i tornada en 24 hores els set dies de la setmana, però no ha obtingut resposta. També va presentar al Parlament el passat mes de febrer una sol·licitud d’esmena per modificar els Pressupostos del Govern 2023, per tal d’incloure-hi els 15 milions d’euros necessaris per garantir una mobilitat gratuïta pels veïns i veïnes, i treballadors i treballadores que facin un ús recurrent de la C32. Aquesta sol·licitud no ha estat acceptada.

Davant la manca de resposta per part del Govern de la Generalitat, representants del Pacte del Penedès Marítim han convocat la marxa lenta cap a Barcelona, perquè coincideixen en la necessitat de donar la màxima visibilitat aquesta reivindicació que és justa, legítima i necessària per la mobilitat del territori, i fan una crida a la ciutadania a participar-hi. 

Lloc i adreça de l'acte

  • Sitges
  • Concentració al Carrefour del Prat de Llobregat

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!