Exposicions

Por las dos caras

Sitges | 01-04-2023 19:00 h. fins 30-04-2023

Por las dos caras

Carmen Cajal va estudiar protètic dental a Barcelona i ho compaginava amb la pintura i l'escultura. Treballa en l'estudi de Conchita de la Cova des de fa trenta anys.

Tot i que sempre ha realitzat pintures, des de 2018 s'ha introduït en l'àmbit de l'escultura realitzant diverses exposicions. Cajal té escultures en el dipòsit de la Galeria Carmen Terreros Andreu de Saragossa.

Ha dut a terme exposicions individuals i col·lectives de les quals es poden destacar a la Biblioteca de Doctor Tancada a Saragossa. També ha exposat pintures i escultures en la Galeria L'Art i Cafè de Sitges. L'exposició conjunta la va portar a cap al Centre Miralbueno, novament a la capital d'Aragó, i a la col·laboració col·lectiva "Postals des dels Llimbs".

Segons Carmen Cajal, "l'escultura ha estat un descobriment i posteriorment una necessitat. El fet de posar atenció en alguna cosa que m'agrada, m'ha obert els sentits , em centra i em dona serenitat".

La seva escultura té solidesa, força, expressió en forma i color, sigui amb equilibri o desequilibri, que harmonitza mirades perdudes, tristes, alegres... però amb bellesa.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!