GUERRA A UCRAÏNA

Mossos i policies de Sitges assessoren els refugiats d'Ucraïna en temes de seguretat i trànsit

Els hi han donat consells de seguretat per evitar ser víctimes de delictes i la normativa sobre trànsit

Mossos i policies de Sitges assessoren els refugiats d'Ucraïna en temes de seguretat i trànsit. Mossos d'Esquadra

Mossos i policies de Sitges assessoren els refugiats d'Ucraïna en temes de seguretat i trànsit. Mossos d'Esquadra

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sitges conjuntament amb la Policia Local de Sitges van realitzar la passad setmana una xerrada amb refugiats d’origen ucraïnès que es troben allotjades en un hotel del municipi.

Amb l’objectiu de donar a conèixer els cossos policials i les seves competències,  facilitar consells de seguretat per evitar ser víctimes de delictes i normativa sobre trànsit, així com resoldre els dubtes d’aquest col·lectiu s’ha dut a terme aquesta trobada, que ha comptat amb la presència del Sotscap de la comissaria de Sitges, un agent de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat, un agent de la Policia Local de Sitges i, gràcies al propi hotel, un traductor.

Cal esmentar que aquesta trobada s’ha realitzat amb la col·laboració de la Fundació Apip-Acam, una entitat privada dedicada a l’atenció residencial i de dia de col·lectius de funcionalitat diversa i a l'assistència, orientació, formació i inclusió sociolaboral de col·lectius en situació de risc d’exclusió, i l’hotel on es troba allotjat aquest col·lectiu de persones.

Per part dels nombrosos assistents, que van participar de manera activa, van valorar molt positivament aquesta presentació.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local