Vacances en pau

Acció Solidària amb el Sàhara busca famílies al Penedès i Garraf per acollir infants sahrauís aquest estiu

Durant dos mesos, els infants sahrauís poden gaudir d’un estiu diferent amb una família que els apropa a noves costums i els proporciona una alimentació equilibrada i l’accés a revisions mèdiques

Acció Solidària amb el Sàhara busca famílies a Vilanova per acollir infants sahrauís aquest estiu. EIX

Acció Solidària amb el Sàhara busca famílies a Vilanova per acollir infants sahrauís aquest estiu. EIX

Després de dos anys sense que els nens i nenes dels camps de refugiats sahrauís hagin pogut venir de Vacances en Pau a Catalunya, aquest any tornaran a veure córrer per les places i carrers del Garraf i Penedès als infants sahrauís. Vacances en Pau fa possible que, durant els dos mesos d’estiu, milers de nens i nenes sahrauís siguin acollits per famílies catalanes i passin l’estiu lluny de les dures condicions de la hamada, allà “on res no creix”, on les temperatures a l’estiu superen els 50 graus.

Durant dos mesos els infants sahrauís poden gaudir d’un estiu diferent amb una família catalana que els apropa a noves costums, que els facilita aprendre noves llengües i també els proporciona una alimentació equilibrada i l’accés a revisions mèdiques adequades.

Acció Solidària amb el Sàhara no pot tirar endavant aquest projecte sense famílies solidàries que vulguin acollir un d’aquests infants, que vulguin compartir amb ells la il·lusió de conèixer tot allò que abans de venir només han vist en els llibres de l’escola: "Tu pots fer que un nen o una nena de vuit anys tingui la possibilitat de veure i gaudir de moltes coses i de conviure amb nens i nenes catalans/nes, coneixent una realitat diferent a la dels campaments de refugiats on el Poble Sahrauí viu exiliat des de l’any 1975 perquè el Sàhara Occidental està ocupat pel Marroc. Si vols ser família acollidora i fer realitat el somni d’aquests infants de passar un estiu lluny de la situació de refugiats i de les altes temperatures".

Informació:     tel. 609 146 539/ catalunyasahara@gmail.com

O vine a una de les dues sessions informatives on explicarem el projecte i com participar-hi:
• dimecres dia 25 de maig a les 19.00h
Centre Cívic Sant Joan - Josep Carner
Jardins de Francesc Macià, s/n - VILANOVA I LA GELTRÚ

• dijous dia 26 de maig a les 18.00h
Carrer de Sabanell s/n EL PLA DEL PENEDÈS
Centre Cívic (Sala Polivalent)

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!