Nota de premsa

Convocatòria de tres beques de col·laboració amb el consorci del patrimoni de Sitges

Consorci del Patrimoni de Sitges 09-11-2004 16:40 Lectures 336

Arxivat a:

El seu objectiu es completar la formació teòrica i pràctica així com la preparació professional dels beneficiaris mitjançant la realització de tasques de suport i col·laboració amb el Servei Pedagògic i d’Activitats Culturals del Consorci.

La convocatòria es pot consultar en el tauler d’anuncis del Consorci, en els centres acadèmics destinataris, o a la pagina web www.sitges.es.

Les sol·licituds es presentaran, amb tota la documentació exigida, al Registre del Consorci del Patrimoni de Sitges (c/ Fonollar, s/n, Sitges), fins el dia 19 de novembre de 2004.


Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No