Nota de premsa

Convocatòria de tres beques de col·laboració amb el consorci del patrimoni de Sitges

Consorci del Patrimoni de Sitges 09-11-2004 16:40 Lectures 326

Arxivat a:

El seu objectiu es completar la formació teòrica i pràctica així com la preparació professional dels beneficiaris mitjançant la realització de tasques de suport i col·laboració amb el Servei Pedagògic i d’Activitats Culturals del Consorci.

La convocatòria es pot consultar en el tauler d’anuncis del Consorci, en els centres acadèmics destinataris, o a la pagina web www.sitges.es.

Les sol·licituds es presentaran, amb tota la documentació exigida, al Registre del Consorci del Patrimoni de Sitges (c/ Fonollar, s/n, Sitges), fins el dia 19 de novembre de 2004.


Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres