Agermanament amb Bühl

Vilafranca obre la convocatòria per a participar al YouTo, la trobada internacional de joves que acollirà aquest estiu

La delegació vilafranquina estarà formada per 4 joves que compartiran una estada i activitats amb joves de les ciutats europees que hi participen

Vilafranca obre la convocatòria per a participar al YouTo, la trobada internacional de joves que acollirà aquest estiu. EIX

Vilafranca obre la convocatòria per a participar al YouTo, la trobada internacional de joves que acollirà aquest estiu. EIX

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Vilafranca del Penedès participa un any més al YouTo, una trobada de joves europeus que s’organitza en el marc de la xarxa de ciutats agermanades amb Bühl. Enguany, la trobada tindrà lloc justament a Vilafranca del 29 de juliol al 5 d’agost, i va adreçada a joves d’entre 15 i 17 anys complerts durant el campament, nascuts els anys 2007, 2006 i 2005, residents a Vilafranca del Penedès i que tinguin coneixements demostrables d’anglès, ja que és la llengua de treball de la trobada.

La delegació vilafranquina estarà formada per 4 joves que compartiran una estada i activitats amb joves de les ciutats europees que hi participen. La data límit per a les inscripcions és el 6 de juliol. Els/les joves interessats/des a participar-hi hauran de presentar la sol·licitud telemàticament mitjançant el tràmit de la seu electrònica de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès a seu.vilafranca.cat “Convocatòria per participar al campament internacional de joves”. La documentació a presentar, per entrar a la convocatòria, és un CV amb les dades completes (nom i cognoms, data de naixement, DNI, telèfons de contacte, adreça electrònica, estudis reglats assolits acreditant el nivell d’anglès i altra informació d’interès que es consideri oportú) i la Targeta Sanitària Europea. Per qualsevol dubte en la tramitació cal contactar amb  l’Oficina d’Atenció Ciutadana, al 938920358.

Un cop finalitzat el període d’inscripcions i en el cas que hi hagi més joves que places disponibles, es farà un sorteig públic diferenciant el gènere dels participants per tal d’escollir una delegació el més paritària possible. S’informarà per mitjans telemàtics de la data del sorteig.

Un cop seleccionats els/les participants caldrà fer una reunió de grup per concretar aspectes organitzatius previs, així com sobre la documentació necessària per a la participació a la trobada de joves.

La trobada de joves d’aquest 2022 compta amb el suport del programa europeu Erasmus+ i amb la participació, a més a més de la delegació vilafranquina, de grups provinents d’Itàlia, França, Eslovènia, Alemanya, República Txeca, Àustria i República de Moldàvia.

La regidora de Relacions Internacionals, Xell Montserrat, considera que el YouTo és una oportunitat única per “conèixer altres cultures, maneres de fer i una oportunitat bonica per poder mostrar tot allò que som i tenim. De poder viure una experiència inoblidable sense moure's de casa”. 

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local