Recerca i Innovació de la Construcció

La investigadora vilanovina Blanca Tejedor, premi Creativitat del Col·legi d'Enginyers Industrials

Tejedor era candidata amb el seu Mètode per a la diagnosi d’edificis basat en termografia quantitativa interna

La investigadora vilanovina Blanca Tejedor, premi Creativitat del el Col·legi d'Enginyers Industrials. EIX

La investigadora vilanovina Blanca Tejedor, premi Creativitat del el Col·legi d'Enginyers Industrials. EIX

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La professora i investigadora de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Blanca Tejedor, ha estat guardonada aquest dimarts 28 de juny a la Nit de l'Enginyeria. El Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya ha otorgat a Tejedor el "Premi Creativitat" en una nit que ha reconegut també Alícia Casals, Oriol Guixà i Josep Cuní, amb els premis Diada 2022.

L’enginyera vilanovina, del Grup de Recerca i Innovació de la Construcció de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), era candidata amb el seu Mètode per a la diagnosi d’edificis basat en termografia quantitativa interna del qual el jurat n’ha valorat la reducció de temps i costos que suposa la implementació d’aquest sistema en el parc dels edificis existents i la seva alineació amb els ODS.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local