Curs 2022/23

La URV inaugura la nova seu de Vilafranca del Penedès que acull el grau en Infermeria

Els estudis s'imparteixen a l'edifici de l'Antiga Estació Enològica

La URV inaugura la nova seu de Vilafranca del Penedès que acull el grau en Infermeria. Ajuntament de Vilafranca

La URV inaugura la nova seu de Vilafranca del Penedès que acull el grau en Infermeria. Ajuntament de Vilafranca

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La Universitat Rovira i Virgili (URV) ha inaugurat aquest divendres la nova seu de Vilafranca del Penedès. Des d'aquest curs s'hi farà el grau en Infermeria i els primers alumnes ja han començat la trajectòria acadèmica. La degana de la Facultat d'Infermeria, Maria Dolors Burjalés, i el professorat els han donat la benvinguda en la jornada d'acollida, en la qual els han informat sobre com són els estudis i quins serveis tenen a l'abast. El rector de la URV, Josep Pallarès, i l'alcalde de Vilafranca, Pere Regull, han inaugurat la nova seu, que es troba a l'edifici de l'Antiga Estació Enològica que acollirà els dos primers cursos del grau. Una quarantena d'estudiants han cobert el total de places ofertes aquest primer any.

Vilafranca se suma als estudiants que cursen aquest grau de la Facultat d'Infermeria a Tarragona, Tortosa i el Vendrell: 854 entre tots els cursos, 255 dels quals són de nou ingrés. Els estudiants faran més de 2.300 hores de pràctiques clíniques tutoritzades en institucions hospitalàries, geriàtriques, sociosanitàries i comunitàries des de primer, amb més crèdits a mesura que avancen els cursos.

Més concretament, els joves que ara comencen a la seu de Vilafranca podran fer les pràctiques en onze institucions públiques i privades del Penedès, entre les quals hi ha el Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf, el Consorci Sociosanitari de Vilafranca del Penedès, els centres d'atenció primària de l'ICS i centres geriàtrics d'altres institucions. La formació estarà impartida per 27 docents.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local