Incivisme

La policia de Vilanova denuncia 14 particulars i dues empreses per abocaments incontrolats

Les sancions poden anar dels 300 fins als 6.000 euros, depenent del tipus de residus, quantitat i lloc, i si es considera que hi ha delicte mediambiental, la multa és superior

La policia de Vilanova denuncia 14 particulars i dues empreses per abocaments incontrolats. Policia local de Vilanova

La policia de Vilanova denuncia 14 particulars i dues empreses per abocaments incontrolats. Policia local de Vilanova

La policia local de Vilanova i la Geltrú ha denunciat durant la passada setmana 14 particulars i dues empreses per fer abocaments incontrolats i per conductes incíviques. Es tracta d'una campanya coordinada entre Espai Públic, Medi Ambient i la Policia Local, que continua oberta.

Dues patrulles de la policia local no uniformades van fer treball de camp per detectar aquest tipus d'infraccions i es van poder denunciar 16. En alguns casos, les denúncies van ser perquè es van enxampar in fraganti els infractors i en d'altres es va fer seguiment de l'abocament i es va localitzar el propietari.

Segons fonts municipals, la campanya no finalitza aquí, sinó que tindrà continuïtat. La policia ja ha fet els informes i el departament d'expedients sancionadors els està valorant per establir la sanció corresponent. Les multes poden anar des dels 300 fins als 6.000 euros, depenent del tipus de residus, quantitat i lloc de l'abocament. A més, si es considera que hi ha delicte mediambiental, la sanció encara pot ser major i s'eleva a fiscalia.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!