Curs 2022/23

La Camerata Penedès col·labora amb l’Institut Milà i Fontanals per promoure les empreses cooperatives

La jornada va finalitzar amb un taller de soundpainting creant una composició improvisada amb la prèvia demostració de dues membres de l’orquestra

La Camerata Penedès col·labora amb l’Institut Milà i Fontanals per promoure les empreses cooperatives. Ajuntament de Vilafranca

La Camerata Penedès col·labora amb l’Institut Milà i Fontanals per promoure les empreses cooperatives. Ajuntament de Vilafranca

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

L’orquestra resident a l’Auditori Municipal de Vilafranca, Camerata Penedès, va realitzar un taller a l’Institut Milà i Fontanals adreçat a l’alumnat de 1r de Batxillerat Artístic i al d’Economies Transformadores, on un membre de l’equip docent va proposar activitats amb diferents cooperatives del territori perquè expliquessin la seva experiència.

L’activitat es va basar en presentar l’entitat i en debatre al voltant de la constitució d’una empresa cooperativa, els seus avantatges i entrebancs, així com la gestió i el funcionament.

La jornada va finalitzar amb un taller de soundpainting creant una composició improvisada amb la prèvia demostració de dues membres de l’orquestra. El soundpainting és un llenguatge universal per a la composició multidisciplinària en viu on un conductor es col·loca davant del grup i expressa signes a través de les mans i el cos per tal que els artistes els executin.

La Camerata i el seu compromís amb la vila

La Camerata Penedès i l’Ajuntament de Vilafranca treballen amb la voluntat d'impulsar la música com a element de formació integral en els infants i els joves i la promoció dels valors humans i transversals que suposa l'estudi i la pràctica de la música. Aquesta voluntat es concreta en el treball conjunt i participatiu amb les escoles de música, les escoles de primària i secundària, el teixit musical de la ciutat i la consolidació del públic de música clàssica de la comarca.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local