Residència

Campuzano, a Calafell: "Els Next Generation són una oportunitat per transformar infraestructures socials"

El titular de Drets Socials ha visitat les obres de la Fundació Santa Teresa a Calafell per a un projecte per a gent gran i persones amb discapacitat

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, ha visitat avui el projecte residencial de la Fundació Santa Teresa a Calafell. Generalitat

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, ha visitat avui el projecte residencial de la Fundació Santa Teresa a Calafell. Generalitat

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, ha visitat avui el projecte residencial de la Fundació Santa Teresa adreçat a gent gran i persones amb discapacitat a Calafell. Es tracta d’un projecte per crear 20 unitats de convivència de 6 persones que facilitin tant la vida autònoma com la vida en família i que ha rebut fons europeus. Després de la visita, el conseller Campuzano ha recordat que els Next Generation "són una oportunitat per transformar les infraestructures socials".

La Fundació Privada Santa Teresa, entitat d’iniciativa social sense ànim de lucre, busca amb aquest projecte cobrir les diferents necessitats de suport vinculades a l’habitatge. "És un molt bon exemple dels nous models residencials que necessitem, orientats a que les persones que hagin de viure en una residència, ho facin en un lloc que sigui el més semblant a casa seva. Estic convençut que aquesta residència serà un model de referència per a tot el país", ha afegit el conseller.

A la visita també hi han estat presents el delegat territorial del Govern al Penedès, David Alquézar Claramunt; la coordinadora dels serveis territorials del Departament al Penedès, Lluïsa Nicolau Galindo, i representants de l’entitat.

La visita al centre Molí de Mar

Posteriorment, el conseller s’ha traslladat fins a Vilafranca del Penedès on ha fet parada a l’alberg municipal de joventut adherit a la xarxa Xanascat. Actualment, a l’espai s’hi estan fent obres de millora ambiental i eficiència energètica, amb fons europeus Next Generation EU.

A Vilanova i la Geltrú, el conseller ha visitat amb la secretària d’Infància, Adolescència i Joventut, Núria Valls, i la directora de la DGAIA, Ester Cabanes, el centre de primera acollida i atenció integral Molí de Mar, que properament començarà les obres de rehabilitació d’un dels dos edificis.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local