Bombers

Cau el sostre d’un bany en un edifici a Vilanova i la Geltrú i s’acorda apuntalar tots els pisos

Els Bombers van desallotjar preventivament els veïns durant la nit de dissabte però ja poden tornar al seu domicili

Bombers. Generalitat de Catalunya

Bombers. Generalitat de Catalunya

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El sostre del bany d’un pis a Vilanova i la Geltrú va caure dissabte a la nit i ha obligat a apuntalar tots banys dels sis habitatges del bloc, situat al carrer Eduard Toldrà del municipi. Els Bombers van rebre l’avís dissabte a les 20.36 hores i, després de fer una primera revisió, van desallotjar tots els veïns de forma preventiva. D’acord amb l’arquitecte municipal, van decidir apuntalar tots els banys i els veïns ja poden tornar al seu domicili. El pis afectat és el de la segona planta, a dalt de tot del bloc, que és de planta baixa i dos pisos, amb dos habitatges per nivell. Els Bombers van treballar en la incidència amb 5 dotacions.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local