Nota de premsa

Dilluns comencen diverses obres a Vilanova que obligaran a tallar alguns carrers

Ajt Vilanova 05-05-2005 23:41 Lectures 204

Arxivat a:

A partir del dilluns 9 de maig es duran a terme treballs a diferents carrers de VNG que poden suposar canvis i restriccions per al trànsit rodat. Les intervencions afectaran els següents carrers:

Del dilluns 9 al divendres 13 de maig no es podrà circular pels carrers de la Pastera i de les Sogues, a causa de les obres de soterrament de la xarxa elèctrica de baixa tensió.

Dilluns 9 de maig, durant tot el dia, estarà tallat al trànsit de vehicles el carrer de Josep Llanza. La restricció que s'aplicarà és la mateixa que els dissabtes de mercat ambulant, (tallada la rambla de Salvador Samà a la cruïlla amb els carrers de l'Havana i Josep Llanza).

Dilluns 9 de maig, durant tot el dia, estarà tallat el carrer del Correu en el tram comprès entre el carrer de Santa Eulàlia i la rambla de Josep Tomàs Ventosa, per les tasques de neteja i inspecció del clavegueram.

Dilluns 9 de maig, durant tot el dia, no es podrà circular pels carrers de Teatre i Jardí a causa dels treballs i inspecció del clavegueram de la zona.

Finalment, del dilluns 9 de maig fins al divendres 20 de maig, es duran a terme les obres de canalització d'una línia de mitja tensió subterrània al camí vell de Cubelles.


Ensenyament

Alerta. L'escola no està ensenyant a llegir

Jordi Larregola

Estem aconseguint la farsa perfecta de reduir les estadístiques de fracàs escolar i, alhora, tenir la meitat de la població jove incapacitada per a l'accés autònom a la cultura

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No