Nota de premsa

Festa de la solidaritat d'Intermón a Vilanova

VD 05-05-2005 23:47 Lectures 229

Arxivat a:

L'agricultura, les exportacions i el comerç d'aliments de forma justa i equilibrada entre els diferents països són les condicions essencials que reclamarà Intermon aquest dissabte amb la seva festa Un dia per a l'Esperança.

A la plaça de la Vila s'organitzaran activitats que tenen com a objectiu donar a conéixer les injustícies del comerç amb els països en vies de desenvolupament. Especialment, la jornada es centrarà en el mercat del cotó.

A més d'això, els tallers de gastronomia sobre l'Àfrica Negra i els articles de comerç just de la botiga d'Intermon seran altres aspectes que completaran la jornada. A les vuit del vespre, la periodista Montse Gené llegirà el manifest d'Intermon, davant de les autoritats municipals i els representants de l'organització.


Ensenyament

Alerta. L'escola no està ensenyant a llegir

Jordi Larregola

Estem aconseguint la farsa perfecta de reduir les estadístiques de fracàs escolar i, alhora, tenir la meitat de la població jove incapacitada per a l'accés autònom a la cultura

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No