Nota de premsa

A la recerca del diapasó

Àngel González Llàcer inaugurarà el proper dissabte 21 de maig a l'exposició Àgoa 3

VD 16-05-2005 11:10 Lectures 174

Arxivat a:

Àngel González Llàcer inaugurarà el proper dissabte 21 de maig 2005 l’exposició de pintura que porta per títol “ A la recerca del diapasó”. Àngel va exposar un quadre per primera vegada a l’Àgora 3 de Sitges l’any 1985 en el marc del 1er Concurs de Pintura Sanvisens, tot just ara fa vint anys, efemèride que es celebra amb l’actual mostra. Entretant Àngel G. Llàcer ha fet exposicions regularment a galeries de Barcelona, Andorra, Madrid, Módena, Helsinki, París , Nova York i Montreal. Durant aquests anys també ha estat professor de l’escola Sanvisens i ha impartit classes d’art a Altos de Chavón ( República Dominicana) a Lahti i Helsinki ( Finlàndia). Àngel té programada per a després de l’exposició a Àgora 3 una mostra a la Galleria Uusitalo de Helsinki l’agost d’enguany.

La inauguració tindrà lloc a la galeria del carrer Nou dissabte 21 de maig 2005 a les set de la tarda amb la presència de l’artista i amb la intervenció del crític d’art Josep Maria Cadena, responsable de la columna d’art de El Periódico de Catalunya.


Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans