Nota de premsa

L’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú acull l'exposició "Física de l'Estètica"

La mostra es podrà veure del 23 de maig al 3 de juny

EUPVG 16-05-2005 11:17 Lectures 154

Arxivat a:

Entre els actes programats al llarg d’aquest any figura aquesta exposició integrada per fotografies en gran format de fenòmens físics comentades per catorze personalitats de la cultura alienes a la física (com Ferran Adriá, Xavier Rubert de Ventós o Jordi Savall).

Física de l’Estètica mostra com cristal•litza la investigació científica. Les catorze imatges que la composen han estat escollides per visualitzar-ne el resultat a partir de la seva bellesa inherent. Totes, des l’orografia de Mart fins a la complexitat ordenada d’Internet mereixen ser contemplades amb la curiositat d’un nen i ens aboquen a conèixer amb major profunditat el món que ens envolta.

L’exposició destinada a un ample públic, ha estat preparada per José Ignacio Latorre i Josep Perelló, professors de la Facultat de Física de la UB, amb la col•laboració de la Universitat de Barcelona, la Fundació Catalana per la Recerca i la Innovació, la Societat Catalana de Física i Hewlett-Packard.


Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament