Nota de premsa

Lliurament de premis del primer concurs fotogràfic Carnaval 2005

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la FAC donen suport a aquesta iniciativa de Fotoitaca

AV Sant Joan 16-05-2005 20:21 Lectures 259

Arxivat a:

L'exposició de les imatges presentades al concurs es poden veure al Centre Cívic Sant Joan. fdg/carles castro

L'exposició de les imatges presentades al concurs es poden veure al Centre Cívic Sant Joan. fdg/carles castro

Aquest acte es va fer a la sala d’exposicions del Centre Cívic Sant Joan, on també es va inaugurar l’exposició de les fotos premiades i finalistes que romandrà oberta fins el dia 27 d’aquest mes. El trofeu ha estat realitzat per l’Artista Vilanovina Eva Alonso, que ha fet en ceràmica un disseny al·legòric del carnaval exclusiu per aquest concurs.

Isabel Herrera, responsable del col·lectiu ha agraït a l’Ajuntament de Vilanova i a la FAC el seu suport vers el concurs i agraeix al jurat format per Eulàlia Soria, Xavier Saumell i Carles Castro el seu treball en aquesta edició.

Eulàlia Soria, Presidenta de la FAC, en la seva intervenció va agrair al Col·lectiu Fotoitaca de l’AV de Sant Joan, la seva tasca i el fet de descentralitzar activitats relacionades amb el carnaval fora de les dates pròpies de la Festa.

Per part de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, van assistir Tomàs Álvaro, Regidor de Participació Ciutadana i Primer Tinent d’Alcalde i Joan Ignasi Elena, Regidor de Cultura. En la seva intervenció, Tomàs Álvaro, va destacar la feina del col·lectiu Fotoitaca i va agrair el fet de recollir aquestes imatges que reflecteixen aquelles histories dels nostres conciutadans i van més enllà de la seva vessant artística, relatant fets de les nostres festes.

Fotoitaca, continua la seva progressió dins la fotografia d’afeccionat a la nostra ciutat i és clar referent d’aquesta art plàstica, organitzant i col·laborant en concursos i realitzant tallers amb fotògrafs de renom com Txema Salvans o Xavier Sardà el proper 2 juliol, aquest últim taller encara es troba obert el termini d’inscripció.


Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament