Comença l’organització dels actes de la campanya “Una Joguina un Somriure” 2005

Aj. Cubelles/ Nota de premsa 09-11-2005 22:52 Lectures 189

Arxivat a:

Un any més l’Ajuntament de Cubelles ha organitzat la campanya solidària “Una joguina, Un somriure” perquè cap nen es quedi sense joguina durant el Nadal. L’objectiu principal de la campanya és ajudar a famílies de Cubelles a fer realitat el somni de tots els infants, poder tenir una joguina per Nadal o per Reis, a més d’intentar cobrir les necessitats bàsiques de les famílies més necessitades.

La campanya disposa de la participació activa de les entitats cubellenques sota la dinamització del departament d’Acció Social i Sanitat de l’Ajuntament de Cubelles. Com ja és tradicional, un dels actes centrals de la campanya serà la tómbola solidària, que arribarà el 16 de desembre al local de l’escorxador.

Una altra de les activitats, serà la recollida de diners a través de les guardioles, que ja estan ubicades a diversos establiments comercials de la vila. Enguany han canviat, passant de les antigues de fang a unes noves de llauna, en total, s’han repartit més de 125 guardioles. La campanya “Una Joguina un Somriure” compta amb l’aportació de bona part d’entitats municipals. L’Agrupació de Balls Populars de Cubelles, a través del joc del quinto que celebra els dies 26 de desembre i 1 de gener, col•laborarà destinant una part dels diners recaptats d’una de les partides del joc a la campanya. Una altra aportació a la campanya és la del col•lectiu de treballadors de l’Ajuntament de Cubelles que sortejarà una panera de Nadal. Els diners obtinguts es destinaran a l’obra benèfica.

El regidor del departament, Joan Rodríguez Serra, ha destacat “la trajectòria de l’obra solidària, que fa molts anys que es porta a terme al municipi i l’ajuda desinteressada de les entitats i persones particulars que ho fan possible”. Tot i que ha lamentat que “cada vegada és més gent la que necessita l’aportació d’aquesta campanya solidària”. Així mateix, el regidor també ha agraït “la col•laboració de moltes empreses privades que fan la seva aportació”.

Els ciutadans que ho vulguin poden col•laborar amb un ingrés econòmic al número de compte de Caixa Catalunya: 2013 0177 82 0200557218.

Per posar-se amb contacte amb la regidoria, per a qualsevol col•laboració o consulta, us podeu adreçar al Pss. Narcís Bardají, nº 12, o bé trucar al telèfon 93 895 24 57.


Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No