Carnaval

Dimarts de carnaval, el Virralot

Els Falcons conviden a tothom, a anar-hi disfressat

Carme Solé 24-02-2006 15:51 Lectures 215

Arxivat a:

La plaça de la Peixateria serà el punt de sortida

La plaça de la Peixateria serà el punt de sortida

El Virralot, la nova proposta del carnaval, és la prova de foc per veure si es revitalitza la nit del dimarts. Els organitzadors han preparat una ruta amb un inici a dos quarts d’11 des la Peixateria Vella, situada al carrer Unió 5, fins al pavelló esportiu del Garraf, a la ronda Ibèrica. Els Falcons conviden a tothom que vulgui participar-hi, a anar-hi disfressat. No cal inscripció prèvia i tothom serà benvingut. Això sí, aclareixen que participar gaudint de la música de les xarangues de la ruta és gratuït, però les possibles consumicions a les parades no.

A més a més, a partir de les 9 del vespre fins a dos quarts d’11, es podrà sopar un entrepà amb refresc, al mòdic preu de 3 euros, a la Peixateria Vella. Entitats i colles d’amics han confirmat la seva participació i l’organització estima que un centenar de persones seguiran la ruta.

La ruta farà parada als següents llocs: Lotus, Tano, Txoko, Puput, La Granota, Falcons, Cal Jordi i Bordegassos, i el recorregut de la ruta serà el següent: carrer Unió, plaça Font i Gumà, carrer Arquebisbe Armanyà, plaça Sagrat Cor, carrer de les Roques, plaça Lledoners, carrer Josep Mascaró, carrer de la Muralla, carrer de la Salut, plaça Miró de Montgrós, carrer Correu, carrer St. Eulàlia, carrer St. Madrona, carrer St. Pau, plaça Peixateria, carrer Unió, plaça del Pou, carrer de les Sogues, carrer de la Pastera, carrer Casernes, raval de St. Magdalena i ronda Ibèrica.


Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No