Els Falcons inicien les actuacions

Els vilanovins volen completar totes les figures abans de l'agost per arribar a la festa major en plena forma

Carme Solé 05-05-2006 16:06 Lectures 274

Arxivat a:

els falcons a l'última actuació del 2005

els falcons a l'última actuació del 2005

Durant el mes de maig, els falcons vilanovins, tenen forces actuacions. Aquest diumenge actuaran al barri de la Font d’en Fargues al districte d’Horta-Guinardó de Barcelona, el 13 de maig participaran a la festa de l’escola inclusiva amb un taller de falcons i una exhibició i el cap de setmana del 27 i 28 de maig viatjaran fins a la Catalunya Nord per fer una exhibició a la trobada de catalanitat a la població rossellonesa de Bao. Tot i tenir un mes de maig intens durant el mesos de juny i juliol només tenen l’actuació de Sant Pere del barri de mar confirmada, tot i així aquesta era una actuació en format cercavila i l’han reconvertit en format d’exhibició per poder fer figures més importants i d’aquesta manera escalfaran motor de cara a la festa major de la ciutat. Però la colla vilanovina espera poder fer alguna actuació més durant aquests mesos per poder arribar amb un bon rodatge a la festa grossa de la ciutat.

Després de la festa major, el 15 d’agost actuaran a la festa major de Gràcia per tercer any consecutiu. El 3 de setembre aniran per primer cop, des de la recuperació dels falcons, a terres lleidatanes, la única província catalana que s’havia resistit de veure actuar els vilanovins, concretament, participaran al Tradi-sió d’Agramunt. El 9 de setembre actuaran a Piera a la trobada de colles de Falcons de Catalunya i el 17 de setembre actuaran a les festes de la Mercè de la capital catalana. Per acabar la temporada el 22 d’octubre els vilanovins celebrant el 34è aniversari de la fundació de la colla amb la seva diada. La colla té altres actuacions a l’espera de confirmar.

Els falcons faran una serie d’activitats destinats a la canalla, durant aquests primers mesos de la temporada, de cara a augmentar el número d’enxanetes de la colla. Els falcons vilanovins volen recordar a tothom, que per formar part de la colla, només cal anar a un assaig, posar-se una faixa i provar-ho. Els assajos son el dimecres de 8 a 9 de la tarda i el divendres de 9 a 10’45 del vespre a la Peixateria Vella, al carrer Unió número 5.


Ensenyament

Alerta. L'escola no està ensenyant a llegir

Jordi Larregola

Estem aconseguint la farsa perfecta de reduir les estadístiques de fracàs escolar i, alhora, tenir la meitat de la població jove incapacitada per a l'accés autònom a la cultura

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No