Gabriel Brau Gelabert de Cardedeu, guanya aquesta edició

Veredicte del XXè Concurs Nacional Fotogràfic 1r de Maig 2006

UGT / Nota de Premsa 05-05-2006 18:13 Lectures 1005

Arxivat a:

La UGT, de la Unió Intercomarcal Anoia, Alt Penedès i Garraf, ha atorgat els premis d'aquesta edició, avui 28 d'abril de 2006. El lliurament de premis es farà el dia 2 de juny d'enguany, a les 19,30 hores al TOC, carrer Sant Sebastià, núm. 11 de Vilanova i la Geltrú.

En aquest concurs, han participat 77 autors amb un total de 206 fotografies i es consolida com un dels més importants de l'Estat Espanyol. Els autors són d'Andalusia, Galícia, Madrid, País València, Castella i de moltes localitats de tot Catalunya (Lleida, Barcelona, Montcada i Reixach, Gavà, Vilafranca del Penedès, Igualada, Sitges, Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú, etc.).

El jurat qualificador ha sigut el Sr. Jaume Navarro i Cardús, President de la Federació Catalana de Fotografia, el Sr. Miquel Galmes i Creus, Director de l’Institut d’estudis Fotogràfics de Catalunya i el Sr. José A. Andrés Ferriz, Excel·lència de la FIAP i Artista de la Federació Catalana de Fotografia.

El guanyador es, Gabriel Brau Gelabert, de Cardedeu, amb l'obra titulada "Rajoler". Destaquem que dins de l’apartat Intercomarcal, Anoia, Alt Penedès I Garraf, el premis del primer al sisè han estat atorgats a Manel Delgado, Francisco Hernandez, Luciano Hernandez, Raimon Moreno, Gabriel Güell i Andreu Noguero en aquest ordre.

Aquest any, ja és el quart que el artesa vilanoví Joan Ramirez fa els trofeus, un disseny exclusiu per a aquest concurs, relacionant el treball i la fotografia, és a dir treball i cultura, que és l'objectiu d'aquest concurs.

36 obres (premiades i seleccionades pel jurat), s'exposaran durant l’any 2006:

A Vilanova i la Geltrú, al TOC
carrer Sant Sebastià, núm. 11, del 2 de juny al 16 de juny

A Igualada, Biblioteca Municipal
Del 27 de juny al 14 de juliol

A Barcelona, seu de la UGT
Rambla Santa Mònica núm. 10, del 18 de setembre al 6 d'octubre.

A Sant Pere de Ribes, Centre Cívic l'Espai de les Roquetes
Parc Pompeu Fabra s/n, del 20 d’octubre al 2 de novembre.

A Vilafranca del Penedès, edifici L'ESCORXADOR
Carrer Escorxador núm. 19-21, del 3 al 26 de novembre.


Ensenyament

Alerta. L'escola no està ensenyant a llegir

Jordi Larregola

Estem aconseguint la farsa perfecta de reduir les estadístiques de fracàs escolar i, alhora, tenir la meitat de la població jove incapacitada per a l'accés autònom a la cultura

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No