El CPA Ribes participarà a la Final Intercomarcal

Laura Mestre 05-05-2006 20:58 Lectures 275

Arxivat a:

El passat diumenge dia 30 d'Abril, les patinadores del CPA Ribes van participar a la segona fase dels Interclubs que es va celebrar a la població de Canet de Mar.

Les deu patinadores del CPA Ribes que ja van participar en la primera fase, van fer una molt bona competició i quatre d'elles es van classificar per a la Final Intercomarcal. En la categoria C, Cristina Storhberg va obtenir la segona posició en escola; en la categoria B, Carla Ribes va quedar quarta en lliure; en la categoria A, Raquel Cano va quedar primera tant en escola com en lliure i finalment, en categoria Debutants, Ainoha Rello va obtindre la primera posició en escola.

Anna Silo (que es trobava lesionada), Tamara Roca, Laia Navas, Aline Juan, Karina Sánchez i Ariadna Ribes tot i fer una molt bona actuació no van poder classificar-se.

Les quatre patinadores classificades participaran a la Final Intercomarcal que es celebrarà a Lliçà de Vall el proper dia 25 de juny.


Ensenyament

Alerta. L'escola no està ensenyant a llegir

Jordi Larregola

Estem aconseguint la farsa perfecta de reduir les estadístiques de fracàs escolar i, alhora, tenir la meitat de la població jove incapacitada per a l'accés autònom a la cultura

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No