Flash

Sant Pere de Ribes acull un taller de formació per a dones immigrades

Els tallers, que organitzen Unescocat i la Diputació de Barcelona, donen a conèixer la Llei d’Estrangeria a dones immigrades a diferents ciutats catalanes

VD 09-11-2006 23:52 Lectures 944

Arxivat a:

L’explicació de la Llei d’Estrangeria a les dones immigrades es farà a partir dels fulletons informatius sobre el nou reglament de la Llei d’Estrangeria adreçat a dones immigrades que han editat conjuntament Unescocat i la Diputació de Barcelona.

Aquest fulletó dóna a conèixer, en 14 idiomes diferents, els aspectes de la nova normativa que afecten directament les dones immigrades, sobretot pel que respecta al dret a la intimitat i a la vida en família: el reagrupament familiar. S’explica quin és el procediment per a la sol·licitud del reagrupament familiar, quina és la documentació necessària, a quins familiars es pot reagrupar i en quins casos es pot sol·licitar una residència independent del familiar reagrupant. També s’esmenta els cas dels fills menors d’edat i l’autorització de residència temporal per circumstàncies excepcionals.

El fulletó ha estat editat en els següents idiomes: ucraïnès, rus, xinès, urdú, tagal, polonès, romanès, mandinga, amazic, quítxua, àrab, castellà, anglès i francès. Totes les versions inclouen la traducció en català. D'aquesta manera, la informació es fa més assequible als immigrants en oferir-la en les seves llengües maternes, i a més se'ls dóna a conèixer també la llengua catalana. Aquests tallers de formació es portaran a terme en diferents poblacions catalanes.


Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres