El Vilanova rebrà el Girona amb ganes de seguir sumant

Jordi Martínez Puig 24-02-2007 10:43 Lectures 188

Arxivat a:

Aleix Vall en una jugada d'arxiu. fdg/miquel vall

Aleix Vall en una jugada d'arxiu. fdg/miquel vall

Segon partit seguit a casa contra un dels rivals directes en la lluita del play off d'ascens. Desprès del partit suspès per la pluja a Blanes amb el resultat de 1-1, el Vilanova buscarà sumar 3 nous punts davant el Girona en un matx interessant entre el tercer i el quart classificat. El Vilanova l'afrontarà amb les baixes ja segures de Javi García, Palanca i amb el dubte de Triguero que segueix amb les molèsties físiques. D'altra banda recuperarà a Cano, que va complir partit de sanció per acumulació de targetes.

Serà un partit especial per Xavi García, que s'enfrontarà als que fins fa pocs mesos eren els seus companys al Girona, i que fruit dels escassos minuts jugats, va fitxar en el mercat d'hivern pel club Vilanoví. En els partits que porta amb el Vilanova, i com els darrers fitxatges d'hivern com ara Álvaro Martínez o César Aliagas, esta donant un excel·lent rendiment de joc gaudint dels minuts que a Montilivi no gaudia.

Per segona jornada consecutiva, curiosissimament, l'àrbitre designat a principis de setmana per dirigir l'encontre d'aquest diumenge ha estat canviat. Si en un principi era el Tarragoní Lanaspa Mainz l'encarregat d'impartir justícia, finalment serà Sanchez Rico del col·legi del Baix LLobregat.


Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No