El Cassà especula, però puntua

Els gironins no han creat perill en cap moment, però han tret molt de suc de la visita a la capital del Garraf

Dani Gàmez 09-11-2008 20:01 Lectures 146

Arxivat a:

La primera meitat del partit ha estat mancada de centracampisme. No hi havia triangulacions al mig del camp i faltava més mobilitat de pilota per part dels dos equips. El CFVilanova ha tingut moltes ocasions, tantes com set, però cap d'elles ha estat suficient per poder obrir el marcador de l'Alumnes Obrers. L'ocasió nés clara ha estat la pilota que Santi Triguero ha enviat al travesser després d'un bon xut. De totes maneres, el joc no ha estat gaire vistós i es podria qualificar inclós d'avorrit.

En la segona meitat no hi ha hagut tantes ocasions per part cap dels dos equips, però el joc ha millorat amb l'entrada al camp de David Ávila, Cano i Pep. El moviment de la pilota era més ràpid i el Vilanova creava més sensació de perill. El Cassà per la seva banda, ha vingut a especular amb el resultat, però finalment s'ha sortit amb la seva, ha sumat un punt sense fer gairebé res.

Després del partit i de les ocasions que ha tingut el Vilanova es podira afirmar que els homes de Santi Palanca han deixat perdre dos punts importants, com explicava Santi Palanca en la roda de premsa posterior al matx.

La setmana vinent, el CFVilanova viatgen al camp del Blanes després d'haver perdut 4 punts amb equips, a priori, assequibles.

Onzes titulars

CFVilanova: Mario León, Yélamos, Sergio Alburquerque, Baraldés, Jarabo, Boira, Epitié, Santi Triguero, Edgar Cañellas, Folguera i Eloi. Des de la banqueta han sortit Cano, David Ávila i Pep.

Cassà: Fran, Riart, Vallho, Masó, Chicho, Marc Vila, Manolo, Guillem, Guitart, Revert i Alabau. Des de la banqueta han sortit Teixidor, Abu i Rubio


Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres