SANT PERE DE RIBES

Campanya de control de l'ús del cinturó i elements de seguretat

Durant el mes de maig es farà a diferents punts del municipi

VD 05-05-2010 21:56 Lectures 662

Arxivat a:

La Policia Local de Sant Pere de Ribes realitzarà durant aquest mes de maig diversos controls de vigilància sobre l’ús del cinturó i de cadiretes infantils als cotxes. Aquesta actuació format part d’una campanya d’àmbit català promoguda pel Servei Català de Trànsit i orientada a l’ús dels elements de seguretat passiva, la qual s’emmarca dins les accions per combatre la indisciplina viària que plasma el Pla de seguretat viària 2008 – 2012.

Com és habitual, aquestes campanyes coordinades, aniran acompanyades d’un treball
estadístic. La intenció d’aquestes, a part d’informar i prevenir accidents, és conèixer la realitat dels hàbits de conducció i seguretat de les persones usuàries de la via pública.

Durant l’any, el Servei Català de Trànsit i la Policia Local també col·laboraran en d’altres campanyes com l’alcoholèmia, la velocitat, el transport escolar de menors, l’ús de telèfons mòbils i el control de motocicletes i ciclomotors.

D’altra banda, l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha aprovat recentment la compra d’un equip de radar per a la Policia Local.

Amb l’adquisició d’aquest aparell, els agents del cos policial municipal podran realitzar controls periòdics de velocitat de vehicles. La principal finalitat de les campanyes de controls de velocitat és dissuadir als conductors de vehicles d’infringir els límits de velocitat permesos, sobretot a les principals vies i artèries dels nuclis urbans. Així mateix pretén ser una eina de conscienciació. Els controls també permeten analitzar els resultats obtinguts per determinar si cal dotar algun punt de les vies amb nous elements de reducció.

Fins ara, la Policia Local de Sant Pere de Ribes ha anat duent a terme algunes campanyes de controls de velocitat però amb radars cedits pel Servei Català de Trànsit.


Ensenyament

Alerta. L'escola no està ensenyant a llegir

Jordi Larregola

Estem aconseguint la farsa perfecta de reduir les estadístiques de fracàs escolar i, alhora, tenir la meitat de la població jove incapacitada per a l'accés autònom a la cultura

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No