SITGES

Consells de seguretat per a la gent gran, al Sitges Vital

Cursos d’Informàtica, manualitats, i sortides culturals, completen un programa orientat a treballar en benefici de les persones grans i millorar la seva qualitat de vida

VD 09-11-2010 20:41 Lectures 754

Arxivat a:

L’informàtica serà també objecte de la programació. En aquest sentit, acostar l'experiència de les noves tecnologies i navegar per Internet a les persones grans els pot comportar un benefici, tant per la seva utilitat com per a l'oci. L'activitat ja s'ha iniciat a l'aula d'ordinadors del propi Casal.
També al Casal, s'ofereixen tallers de costura i de manualitats tots els dies de 17.00 a 19.00 hores, amb professores de suport; serveis de perruqueria i podologia a preus reduïts; i activitats lúdiques com el bingo, jocs diversos, cinema i ball.

A part de la formació, el Sitges Vital ofereix sortides culturals per fomentar les relacions socials, com la que hi ha prevista pel proper 18 de novembre per visitar el Museu d’Autòmats del Tibidabo, on està ubicada una de les millors col·leccions del món de les màquines precursores de la robòtica. La sortida farà també una visita a la Torre de Collserola i un dinar a la Masia del Tibidabo.

Sitges Vital és una iniciativa amb l’objectiu de treballar en benefici de les persones grans, millorar la seva qualitat de vida i fomentar que es mantinguin actives i saludables.

Per a més informació sobre les activitats del Casal Municipal de la Gent Gran de Sitges i del Servei Sitges Vital dirigir-se al casal de les 10h a les 13h i de les 16h a 20h de dilluns a diumenge, excepte el dimecres al mati, al carrer Pau Casals 17. Telèfon 93 894 75 06.


Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No