COMARQUES

El director del Servei Català de Trànsit presenta un nou mapa amb la tecnologia Google Maps

Aregio assegura que els conductors estan satisfets amb la supressió de la zona 80 km/h

LAMALLA.CAT / ACPG 24-02-2011 9:39 Lectures 607

Arxivat a:

Aregio també ha explicat que la renovació ha permès ampliar les fonts d’informació en temps real incorporant-hi les incidències viàries de l’Ajuntament de Barcelona, de la Dirección General de Tráfico a les zones limítrofes, del Govern d’Andorra i de França en vies frontereres. Un altre aspecte ressaltat pel director de l’SCT és que la nova eina afegeix una nova capa d’accidentalitat que mostra els sinistres mortals a la xarxa viària catalana en els darrers dos anys i que permet consultar incidències viàries amb precisió geogràfica de punt quilomètric a punt quilomètric. Aregio també ha remarcat que el nou mapa, que ha entrat en funcionament aquest dimarts, es basa en la tecnologia de recerca Google Maps i que és compatible amb diversos dispositius tecnològics com alguns telèfons mòbils.

A la roda de premsa, Joan Aregio també ha fet balanç del procés de supressió de la zona "80 km/h" que va finalitzar aquest dilluns a la nit, amb una setmana d’antelació a la data prevista inicialment. Aregio s’ha mostrat satisfet d’una feina que "no ha estat senzilla" atès que ha afectat a moltes administracions, quilòmetres de vies i a diversos àmbits com l’informàtic o el relacionat amb els radars. Segons el director de l’SCT, "el canvi de límits de velocitat s’ha dut a terme amb tots els mecanismes de control i seguretat".

A més, Aregio ha agraït la col·laboració de totes les administracions implicades en la modificació dels límits de velocitat, en especial al Ministeri de Foment. "Tenim la sensació que els ciutadans se senten satisfets. La gent aprecia que s’hagi donat sentit comú a una mesura que era de difícil gestió. Creiem que hem fet una bona feina" ha remarcat el director de l’SCT.


Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No