SANT PERE DE RIBES

'Cintes joves' de Xavier Saumell guanya el concurs Objectiu Sabre 2011

VD 24-02-2011 18:32 Lectures 785

Arxivat a:

Ahir dimecres al vespre es van lliurar a la biblioteca Manuel de Pedrolo de Ribes els premis de la sisena edició del concurs fotogràfic ‘Objectiu Sabre’, un certamen que es fa cada any coincidint amb la Festa Major d’hivern de Ribes i que gira entorn a aquesta celebració popular.

La millor fotografia sobre la Festa Major de Sant Pau 2011 ha estat Cintes Joves de Xavier Saumell, que s’ha emportat el premi de 300 euros. D’altra banda, els accèssits sense dotació econòmica a la millor instantània finalista han recaigut en Jordi Piqué per Traca Final, i Pere Moreno per l’obra titulada Esperant l’encesa.

En aquesta edició s’hi ha presentat una cinquantena de fotografies, xifra lleugerament superior a la de l’any passat. En total, hi ha participat una vintena de persones. Aquesta incidència i el bon nivell dels aspirants ha estat valorat positivament pel jurat format per Teresa Areny Ivern, Avel.lí Pérez Macías i la regidora de Cultura, Bàrbara Scudery.

Totes les obres presentades es poden veure exposades fins al 8 de maig a la biblioteca Manuel de Pedrolo de Ribes.


Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No