VNG

Divendres finalitza el període de preinscripció escolar al segon cicle

El 15 de març es faran públiques les llistes de sol·licituds i es durà a terme el sorteig de desempat

VD 24-02-2011 18:40 Lectures 482

El proper divendres 25 de febrer es tancarà el període de preinscripció escolar per al curs 2011-2012 per a l'alumnat del segon cicle d'Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria.

Les famílies poden presentar les sol·licituds de preinscripció durant aquests últims dies tant al centre educatiu que escullin en primera instància com a la oficina InfoImet, més concretament a l'Oficina Municipal d'Escolarització.

Després del tancament d'aquest període s'elaboraran les llistes de sol·licituds amb la puntuació corresponent segons el barem que s'aplica, que es faran públiques el 15 de març, el mateix dia que es durà a terme el sorteig públic per tal de resoldre les situacions d'empat. Les reclamacions es podran dur a terme del 16 al 18 de març, mentre que les llistes baremades definitives es donaran a conèixer el dia 23 del mateix mes.

En aquets sentit, el 8 d'abril es publicarà l'oferta definitiva, mentre que la publicació de les llistes d'admesos es farà oficial el 2 de maig. Per últim, el període de matriculació es durà a terme del 6 al 10 de juny.


Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No