VNG

Obre l'escola de seducció Mon-cor

L'escola obre les seves portes a Neàpolis el proper 7 de maig a les 18.30

VD 05-05-2011 0:13 Lectures 1705

Arxivat a:

Però, quantes vegades hem tornat a casa sense aconseguir el que volíem? ¿en quantes ocasions les nostres expectatives de lligar han fracassat i ni tan sols hem aconseguit apropar-nos a la persona que ens agradava?

Mon-Cor ha rebut moltes demandes en aquest sentit, i es per això que hem decidit posar-nos mans a l’obra i iniciar un projecte que ens il·lusiona moltíssim, al igual que esperem que us il·lusioni a tots vosaltres! Des de Mon-Cor us presentem “L’escola de Seducció”, un nou projecte dirigit a totes aquelles persones disposades a donar un pas més enllà en l’autoconeixement, l’aprenentatge de tècniques i recursos per seduir, la seguretat en un mateix i l'inici d’un cavi personal per arribar a la nostra meta. Totes les persones som mereixedores de trobar i gaudir de l’amor, i creiem firmament que tothom posseeix les habilitats i recursos necessaris per aconseguir-ho!!!

L’equip de “L’escola de Seducció” està format per: Mónica Zambrana, directora de Mon-Cor, Amor y amistad (www.mon-cor.com i fundadora de la mateixa); Íngrid Pino (Psicòloga i Especialista en teràpia de parella i relacions interpersonals) i Virgínia Picó (Life Coach, Psicoterapeuta i formadora en educació emocional).

El proper dia 7 de maig s’inaugura oficialment “L’escola de Seducció” de Mon-Cor, a través del primer Taller de Seducció “Eines del bon seductor/a” on aprendrem a comunicar-nos efectivament, seduir, ser més atractius i identificar qui està interessat en nosaltres.

“L’escola de Seducció” obre les seves portes a l’edifici Neàpolis, 3ª Planta (Rbla. Exposició 61-69) de Vilanova i la Geltrú, el proper dissabte, dia 7 de maig de 18.30 a 21.30 h. Us esperem a l’aula de formació i després anirem tots junts a sopar, per practicar les arts apreses.


Ensenyament

Alerta. L'escola no està ensenyant a llegir

Jordi Larregola

Estem aconseguint la farsa perfecta de reduir les estadístiques de fracàs escolar i, alhora, tenir la meitat de la població jove incapacitada per a l'accés autònom a la cultura

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No