Carnaval 2013

Lliurament dels premis del Concurs Mirades Carnavalesques aquest dissabte

Redacció Vilanova i la Geltrú 21-03-2013 19:01 Lectures 792
Imatges dels guanyadors de l'any passat

Imatges dels guanyadors de l'any passat

Eix Diari lliurarà aquest dissabte al migdia els premis dels concursos del Carnaval 2013, inclosos en el projecte Mirades Carnavalesques. Les cinc colles guanyadores del concurs a les millors disfresses del Carnaval recolliran els seus Carnestoltes Digitals com a mascarades millors valorades pels usuaris d'Eix Diari. Igualment, la guanyadora del concurs d'Instagram, Clàudia Sauret, recollirà el seu xec per valor de 150 euros. L'acte es farà dissabte a les 12 del migdia als jardins del restaurant La Fitorra (Hotel Cèsar de Vilanova i la Geltrú) i des d'Eix Diari volem convidar a totes les colles i usuaris participants a assistir al lliurament dels premis i a compartir un copa de cava plegats.

El mític Carrusel del Prado ha guanyat el concurs a la millor disfressa del carnaval de Sitges i s'ha imposat com la colla més votades pels usuaris d'Eix Diari aquest any, un concurs en el que han participat més de 2.300 usuaris. El projecte Mirades Carnavalesques ha mostrat en aquesta edició més de 160 colles de les comarques del Garraf, l'Alt i el Baix Penedès, les que han participat en els carnavals de Vilanova i la Geltrú, Sitges, Cunit, Calafell, El Vendrell i Vilafranca del Penedès. Aquests sis han estat els municipis triats per representar el carnaval del territori pel volum de participació i d'assistència d'espectadors, tot i que des d'Eix Diari es vol fer un reconeixement públic a la qualitat de les rues i activitats carnavalesques de la resta de municipis.


Festes de Sant Joan

Convivència amb i sense petards

Susana Giménez Buendía

A vegades, és tant apassionant com complex conviure en societat. Hi ha una estreta línia entre el respecte i les llibertats dels individus

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No