local social Rossend Montané

El Casal d'Avis de Sant Miquel ha celebrat el seu 2n aniversari

Els socis destaquen el bon ambient i el fet de disposar d’un local molt ben equipat per reunir-se

Redacció Olèrdola 16-05-2013 10:49 Lectures 690

Arxivat a:

Amb un sopar ben complert i a un preu molt mòdic, els socis i sòcies del Casal d’Avis de Sant Miquel d’Olèrdola celebraven dissabte el 2n aniversari de l’entitat. L’acte es feia a la mateixa seu del Casal d’Avis, al local social Rossend Montané, i hi van assistir bona part dels 25 associats que formen l’entitat, així com la regidora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, Arantxa Torres, i la dinamitzadora de gent gran, Imma Ferret.

El president del Casal d’Avis, Jaume Rovira, oferia un balanç positiu de l’activitat feta i destacava el bon ambient i la possibilitat que dóna el Casal de disposar d’un local molt ben equipat per a trobar-se.

La regidora de gent gran, Arantxa Torres, explicava que en tractar-se del Casal d’Avis de creació més recent, se l’ha acompanyat en l’organització d’activitats, vetllant perquè les propostes adreçades a la gent gran del municipi es repartissin entre els tres casals d’avis existents a Olèrdola. Imma Ferret, dinamitzadora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, resumia que els reptes fixats són els de seguir mantenint el nivell variat d’activitats i assolir la trentena de socis.

El Casal d’Avis de Sant Miquel obre els dimecres i divendres a la tarda, en horari de 5 a 8. També manté un actiu grup de manualitats, programa xerrades periòdiques i organitza excursions conjuntament amb els casals d’avis de Sant Pere Molanta i Sant Cugat Sesgarrigues.


Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament