Agenda 21 escolar

Nova mostra d'objectes reciclats i reutilitzats a Vilanova

Les escoles de l'Agenda 21 escolar participen a la VII Mostra amb una exposició al Centre de Recursos i Informació Ambiental

Redacció Vilanova i la Geltrú 16-05-2013 18:46 Lectures 561

El CRIA acull des de dimecres i fins al dia 31 la VII Mostra d'Objectes Reciclats i Reutilitzats. Es tracta d'una exposició amb les obres de nens i nenes de totes les edats, d'educació infantil, primària i secundària, de totes les escoles de VNG. Una mostra on es pot percebre la gran imaginació dels petits artistes, i que any rere any augmenta en qualitat i participació.

Es pot visitar al Centre de Recursos i Informació Ambiental, al carrer de Bonaire número 1, de dilluns a divendres de 10 a 13h, i dimarts i dijous de 17 a 20h.

L'acte s'emmarca en les accions d'educació ambiental dirigides a la comunitat escolar amb el projecte Agenda 21 escolar, i serveix per mostrar les creacions que els alumnes han estat preparant durant tot el curs escolar. Objectes que han realitzat a partir de materials recuperats de les escombraries, i que han estat transformats per donar-los una nova utilitat. Així, es pot veure des d'objectes creatius i funcionals, a d'altres de lúdics, experimentals o artístics.

L'objectiu d'aquesta mostra és conscienciar els nens i nenes de la necessitat de viure en un món més sostenible, i conscienciar de les múltiples vides que pot tenir un objecte. En definitiva, es porta a la pràctica el concepte de les tres R (Reduir, Reciclar, Reutilitzar). També es vol fomentar l'intercanvi d'idees i de propostes pedagògiques entorn l'ús racional dels recursos i la reutilització dels materials de rebuig. Objectius que es treballen dins l'Agenda 21 Escolar.

A banda, una selecció de les millors obres d'aquesta mostra seran exposades a la Fira del Medi Ambient que se celebrarà dissabte 8 de juny a la rambla Principal. 


Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament