Festa Major de Vilafranca 2013

La tassa Sant Fèlix, novetat del marxandatge de festa major a Vilafranca

La samarreta, un dels productes més populars, presenta aquest any diferents models

Redacció Vilafranca del Penedès 16-05-2013 19:00 Lectures 949

Els Administradors han presentat els productes de marxandatge oficial de la Festa Major 2013, que aquest cap de setmana ja estaran a la venda a l'estand de les Fires de Maig. A partir de l'1 de juny, cada setmana s'instal·larà la paradeta del mercat dels dissabtes, davant de l'Ajuntament.

Com a novetat, aquest 2013 es presenta la tassa Sant Fèlix, que reprodueix la imatge del sant i un vers dels Goigs. En col·laboració amb Cafès Novell, l'empresa regalarà una tassa Sant Fèlix a cada client que adquireixi una cafetera o 50 càpsules. A més, per cadascuna d'aquestes vendes farà un donatiu d'1€ a la FM.

Pel que fa a la samarreta, el producte més popular i esperat cada any, presenta diferents models: l'infantil, amb la imatge de la cara de l'àliga, i la d'adults amb dues versions, l'estampació de la tipografia de la festa i una altra amb la reproducció a color de diferents elements del seguici festamajorenc. També es presenta el disseny d'un polo, de color negre i amb el logotip de la Festa Major 2013 en blanc. Les novetats de marxandatge es completen amb una bossa de mà i un domàs de color verd festuc.

Apadrina un tro

Aquest any es repetix la iniciativa d'apadrinament d'un tro. Com a novetat, enguany s'ofereix la possibilitat de fotografiar-se amb un tro gegant que, al seu interior, guardarà els desitjos festamajorencs de tots els padrins. Aquest tro gegant amb tots els desitjos petarà a la tronada del dia 29 d'agost.

 

Promocions

 

Els Administradors de la Festa Major van anunciar que hi haurà diverses promocions de venda. Per un costat, la possibilitat d'adquirir alguns dels packs de descompte amb diferents productes. A més, durant aquest cap de setmana de Fires de Maig, totes les persones que facin una compra superior a 10€, entraran en el sorteig de 3 invitacions dobles per veure les entrades del dia 29 i 30 d'agost, des dels balcons del Vinseum.

Els Administradors recomanem que els productes festamajorencs s'adquireixin en els punts de venda oficials, ja que d’aquesta manera, el benefici es destina íntegrament a la festa major.


Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament