Amplien habilitacions

La residència privada de Sant Camil tindrà tres tarifes, segons l'autonomia del pacient

Consorci Sanitari Garraf. Residència de l’Hospital Residència Sant Camil

Consorci Sanitari Garraf. Residència de l’Hospital Residència Sant Camil

El Consorci Sanitari del Garraf ha fet obres de millora a l’Àrea de Residència de l’Hospital Residència Sant Camil per incrementar el confort i el número d’habitacions destinades a aquest servei. L’objectiu és donar resposta a la demanda creixent de places de residència que té la comarca del Garraf, amb una oferta de qualitat en un entorn natural idoni i l’avantatge de comptar amb tots els serveis d’un hospital de referència dins del mateix edifici. Paral·lelament, s’ha fet una revisió de les tarifes de residència privada existents per fer-les més socials, i adaptar-les a les necessitats de cada usuari. S’ha passat d’una única tarifa, a tres trams de preus en funció del grau d’autonomia de la persona, sempre en habitació individual.

El servei que s’ofereix a la residència, que està ubicada a una de les ales de l’Hospital Residència Sant Camil, és ideal per a persones amb un estat de salut fràgil, que amb un bon control i les atencions adequades, poden gaudir d’un alt nivell de qualitat de vida. Els residents compten en el mateix edifici amb tot l’equipament i professionals sanitaris especialitzats, que poden donar-li servei en el cas de que el seu estat de salut ho requereixi i sense haver-se de traslladar, amb la comoditat que això representa tant per a la persona com als seus familiars.

L’equip de professionals de la residència treballen per l’usuari, proporcionant-li programes específics orientats al manteniment de l’autonomia personal i les pròpies capacitats cognitives, i a promoure un estil de vida actiu.  Els metges, infermeres, auxiliars, fisioterapeutes, treballadores socials, psicòlegs i voluntaris de la Residència Sant Camil treballen amb gran vocació i estan específicament formats en atenció a la gent gran en tota la seva dimensió física i psicosocial, per donar-li el millor tracte professional i humà.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!