20 anys dedicats a la docència

20 anys de funcionament de l'institut Alexandre Galí de les Roquetes

Divendres es repassarà la història i la trajectòria del centre de la mà dels seus protagonistes

Redacció Sant Pere de Ribes 22-10-2013 14:25 Lectures 5015

Arxivat a:

Ajt de Sant Pere de Ribes. Institut Alexandre Galí de les Roquetes

Ajt de Sant Pere de Ribes. Institut Alexandre Galí de les Roquetes

Aquest divendres 25 d’octubre, l’Institut Alexandre Galí de les Roquetes celebrarà els seus vint anys dedicats a la docència. I ho farà amb un acte institucional on es repassarà la història i la trajectòria del centre de la mà dels seus protagonistes. Així està previst que a partir de les sis de la tarda, a la sala d’actes, la primera directora de l’institut, Maria Josep Montserrat; el regidor d’Ensenyament de l’època, Eulogio García; acompanyats per la néta d'Alexandre Galí, Carme Galí; i d’altres personalitats i membres de l’equip directiu i de la comunitat educativa parlin dels orígens del primer centre d’ensenyament secundari de les Roquetes. La jornada també comptarà amb l’assistència de la regidora d’Educació, Laura Marcos, i de l’alcaldessa, Anna Gabaldà.

Igualment, l’institut ha previst un programa d’activitats que s’aniran succeint en els propers mesos i durant tot el curs, com teatre pels alumnes de primer cicle 10 de desembre); la celebració de la Diada de Sant Jordi (23 d’abril de 2014), una caminada popular (27 d’abril de 2014), una cercavila dels vint anys (30 d’abril de 2014) i un espectacle de teatre i sopar obert al públic en general 13 de juny de 2014).


Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

A un mes de la cita amb les urnes, volem saber quina és la teva intenció de vot

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 28 de abril del 2019?

PP
PSOE
Podemos
Ciutadans
ERC
PDeCat
PNV
Altres