BAIXES TEMPERATURES

Denuncien que els alumnes de la nova escola Marta Mata passen fred

PxC: 'No podem acceptar que el termostat de l'escola marqui avui 14ºC a les 09:30 hores del matí'

Redacció El Vendrell 28-11-2013 12:43 Lectures 1502

Arxivat a:

PxC. PxC denuncia que els alumnes de la nova escola Marta Mata passen fred

PxC. PxC denuncia que els alumnes de la nova escola Marta Mata passen fred

Diversos pares i mares de la nova escola Marta Mata, inaugurada aquest mateix curs escolar, han fet arribar en els darrers dies les seves queixesn al grup municipal de Plataforma per Catalunya (PxC) perquè els seus fills passen fred a l'escola. La formació política considera que ja han els dies d'impass en la posada en funcionament de les infrastructures de la nova escola, i considera que 'ja han tingut prou marge per adequarse al fred invernal. I no podem acceptar que el termostat de l'escola marqui avui 14ºC a les 09:30 hores del matí en un dia en què la previsió de les temperatures al Vendrell és de 3ºC de mínima i 11 de màxima'.

Des de PxC s'apunta que la calefacció es posa en marxa a les 06:30 h. i que ahir el termostat només marcava 17ºC al migdia: 'això vol dir que alguna cosa no funciona en aquestes noves instal·lacions, sigui el número de radiadors o  la seva escassa grandària pel volum d'espai que s'ha d'escalfar, o que la temperatura de l'aigua dell sistema no és l'adequada, o que hi ha fuites en els sistemes d'aïllament tèrmic, o qualsevol altre defecte o anomalia'. En aquest sentit, el grup municipal reclama a les autoritats 'què s'impliquin en aquest problema i el resolguin ràpidament i amb diligència perquè no és tolerable que els infants passin fred i no estiguin confortablement a l'escola per tal poder fer un seguiment adequat de les classes enlloc que algun dia haguem de sentir a dir que s'han de tapar amb mantes com ja vam denunciar l'any passat de l'IES Baix Penedès, fet que aquest any s'ha solventat canviant les finestres i adequant l'aïllament tèrmic, amb l'agreujant que aquell edifici era prou antic i aquest és nou d'estrena'.


Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Imatge d'arxiu d'una espardenya de festa major

FESTES MAJORS. Dels balls i entremesos típics de les nostres festes majors, quin és el teu favorit?

Bastons
Pastorets
Cintes
Diables
Gegants
Capgrossos
Panderos
Gitanes
Valencians
Dracs (i similars)
Moixiganga
Falcons
Altres