XLII Concurs Literari Sant Jordi

Més de 900 participants en el Concurs Literari Sant Jordi del Vendrell

Aquest any es donaran tres premis per curs des 3r de primària a 2n de batxillerat

Redacció El Vendrell 08-04-2014 18:33 Lectures 830

Arxivat a:

Ajuntament del Vendrell. Més de 900 participants en el Concurs Literari Sant Jordi del Vendrell

Ajuntament del Vendrell. Més de 900 participants en el Concurs Literari Sant Jordi del Vendrell

El XLII Concurs Literari Sant Jordi, organitzat per l’Ajuntament del Vendrell i adreçat a la població escolar del municipi, ha comptat enguany amb la participació de 931 alumnes de 3r de primària fins a 2n de batxillerat, que han escrit les seves històries al voltant de la guerra i la pau. L'any passat hi van participar 1.082 escolars i fa dos anys 804; per tant, tot i el lleuger descens respecte de l’any passat, es manté l’alta participació assolida en les darreres edicions.

Aquest any es donaran tres premis per curs des 3r de primària a 2n de batxillerat. Així mateix, com cada any, tots els participants rebran, com a obsequi, un llibre que recull els treballs premiats l'any anterior, il·lustrats pels alumnes de l'Escola Municipal d'Art Apel·les Fenosa, que es repartirà a les escoles perquè cada una el faci arribar als seus participants.

En aquests moments, els 29 membres que formen el Jurat ja s’han llegit totes les redaccions per triar les guanyadores del XLII Concurs Literari Sant Jordi. L'acte de lliurament dels premis tindrà lloc el dimecres 23 d'abril, a 2/4 de 6 de la tarda, a la plaça Pep Jai (en cas de pluja, l'acte es farà al Teatre Municipal Àngel Guimerà).

L’organització fa una crida per omplir de nens i nenes la plaça Pep Jai per ovacionar els guanyadors del Concurs 2014.


Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No