Preocupació veïnal

Veïns de l'església de Mar recullen signatures contra la instal.lació d'una antena al campanar

Vodafone ha presentat una demanda de llicència d'instal.lació d'una antena de telecomuniccions a l'església de Mar que ha disparat les alarmes dels veïns

Redacció Vilanova i la Geltrú 13-04-2015 10:26 Lectures 1633
Vilanova.cat. Campanar de l'església de la Immaculada Concepció

Vilanova.cat. Campanar de l'església de la Immaculada Concepció

La petició de Vodafone d'instal.lar una antena de telecomunicacions al campanar de l'església de Mar ha despertat totes les alarmes al barri de Mar de Vilanova i la Geltrú. Els veïns són contrari a aquest aparell i han començat a mobilitzar-se per evitar que es posi l'antena. De fet, els veïns del carrer Llibertat ja han començat a recollir signatures: "nosaltres vivim completament al costat de l’Església  i concretament alguns dels veïns a una distància extremadament curta, sobretot els que viuen als pisos superiors i al costat de muntanya".

Els veïns al.leguen que "els experts i la comunitat científica encara no s’han posat d’acord en que una antena de telecomunicacions sigui totalment segura pel que fa a l’exposició prolongada  en el temps i sense interrupció, als camps i ones electromagnètiques".

El que pitjor porten els veïns és el greuge comparatiu que s'ha creat amb l'església de Sant Antoni Abat, on s'ha denegat la instal.lació de l'antena. En aquest sentit, els veïns demanen a l'Ajuntament que denegui aquesta llicència.


Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament