73a Festa de la Bicicleta

La Festa de la Bicicleta del Vendrell destinarà l'euro solidari a l'Associació Oncològica Crisàlide

El cap de setmana del 30 i 31 de maig tindrà lloc la 73a Festa de la Bicicleta del Vendrell

Redacció El Vendrell 21-04-2015 20:07 Lectures 1053
Ajuntament del Vendrell. La Festa de la Bicicleta del Vendrell

Ajuntament del Vendrell. La Festa de la Bicicleta del Vendrell

El cap de setmana del 30 i 31 de maig tindrà lloc la 73a Festa de la Bicicleta del Vendrell. Novament, amb la campanya "Pedalem junts per una mateixa causa", s'intentarà recollir el màxim de fons a favor d’una causa benèfica. Les persones que desitgin col·laborar en aquesta iniciativa solidària ho podran fer amb el donatiu d'un euro i entraran en el sorteig d'una bicicleta tot terreny Colouer. En aquesta ocasió, els recursos obtinguts aniran destinats a l’Associació Oncològica Crisàlide Baix Penedès.

L’Associació Oncològica Crisàlide Baix Penedès és una entitat que, a través del voluntariat i de la solidaritat, té com a finalitat dur a terme activitats per ajudar les persones amb càncer i les seves famílies.

Les bases de participació a la Festa de la Bicicleta 2015 ja es poden consultar al web municipal (http://www.elvendrell.net/festa-de-la-bicicleta-cid-411). Les persones i grups que vulguin participar-hi han de fer la inscripció abans del 22 de maig a la Regidoria de Festes. Properament, s’informarà sobre el programa d’actes.


Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No