Associació de Persones amb Discapacitat del Garraf

El projecte Margalló per a la inserció laboral de discapacitat tindrà seu del Consell Comarcal del Garraf

El Consell Comarcal del Garraf dóna suport al projecte “Margalló” de l’Associació de Persones amb Discapacitat del Garraf

CC Garraf. El Consell Comarcal del Garraf dóna suport al projecte “Margalló” de l’Associació de Persones amb Discapacitat del Garraf

CC Garraf. El Consell Comarcal del Garraf dóna suport al projecte “Margalló” de l’Associació de Persones amb Discapacitat del Garraf

El Consell Comarcal del Garraf i l’Associació de Persones amb Discapacitat del Garraf han signat avui a la Masia d’en Cabanyes un conveni de col·laboració, a través del qual les dues entitats es comprometen a treballar pel benestar de les persones amb discapacitat de la comarca i per millorar la seva inserció laboral.

L’Associació de Persones amb Discapacitat del Garraf és una associació sense ànim de lucre, creada el 2012, per un grup d’usuaris del Servei d’Integració Laboral (SIL) del Garraf, que gestionava la Fundació ECOM. Aquest servei va desaparèixer a causa de les retallades del Govern de la Generalitat en matèria d’ocupació, per aquest motiu un grup d’usuaris va decidir continuar amb la tasca que havia dut a terme fins ara el SIL del Garraf i actualment compten amb més de 40 socis.

A través del projecte “Margalló”, l’Associació vol donar suport directe a les persones amb discapacitat al Garraf, acompanyant-los, formant-los i assessorant-los en matèria laboral, amb l’objectiu d’aconseguir la seva inserció.

Per tal de facilitar aquesta tasca d’acollida i orientació, el Consell Comarcal cedirà a l’Associació un despatx a la seva seu de la Plaça Beatriu de Claramunt, 5-8, de Vilanova i la Geltrú, els dimarts al matí, de 9 a 13 hores. El Consell Comarcal també farà difusió a través del seus mitjans de les activitats que porti a terme l’Associació.

L’Associació, per la seva part, informarà periòdicament el Consell Comarcal sobre la situació sociolaboral de les persones amb discapacitat a la comarca del Garraf, així com de les actuacions que es portin a terme dins el “Projecte Margalló”. Aquesta entitat també col·laborarà amb els Serveis Socials d’Atenció Primària del Consell Comarcal quan se’ls requereixi, per temes relacionats amb la inserció sociolaboral dels seus usuaris.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!