Iguana

L'internet d'alta velocitat arriba a Sant Llorenç d'Hortons a través de radioenllaç

L’operadora de telecomunicacions de l'Anoia, Iguana, amplia la seva cobertura i donarà servei d’internet a aquest municipi penedesenc

Redacció Sant Llorenç d'Hortons 05-05-2015 19:51 Lectures 2460
Iguana. L'internet d'alta velocitat arriba a Sant Llorenç d'Hortons a través de radioenllaç

Iguana. L'internet d'alta velocitat arriba a Sant Llorenç d'Hortons a través de radioenllaç

L’operadora de telecomunicacions Iguana amplia la seva cobertura i donarà servei d’internet d’alta velocitat a través de radioenllaç als municipis de La Torre de Claramunt, Hostalets de Pierola i Sant Llorenç d’Hortons. En aquestes tres poblacions, Iguana oferirà una cobertura de la totalitat del territori incloent-hi els nuclis, les urbanitzacions i el polígons que hi ha.

Amb aquesta ampliació de la infraestructura pròpia d’Iguana, per primera vegada, l’operadora prestarà servei a un municipi del Penedès, concretament a Sant Llorenç d’Hortons. En aquest municipi s’hi  instal·larà dos nodes de connexió, un a l’Ajuntament de la localitat i l’altre a una torre pròxima el polígon, de manera que es garanteix el servei de tot aquell que ho vulgui ja sigui al nucli o a el polígon. Iguana prestarà un servei d’alta qualitat que millorarà substancialment el servei que altres operadores han prestat fins ara al municipi. El radioenllaç permet oferir internet d’alta velocitat i telefonia a aquells municipis on no hi arriba la fibra òptica.

A La Torre de Claramunt també s’hi ha instal·lat diferents nodes de connexió que permetran millorar el servei que es donava fins ara i ampliar-lo a d’altres indrets dels municipis. Per exemple, a La Torre es podran resoldre els problemes de connectivitat de les empreses del polígon.

El servei de radioenllaç que ofereix Iguana als tres municipis permet arribar fins a les 10 megues simètriques. I també ofereix serveis de centraletes de telefonia per els professionals que ho requereixen .

Iguana és una operadora de telecomunicacions de l’Anoia que vetlla per la connectivitat d’alta velocitat, buscant solucions a mida per als seus clients tot oferint serveis de qualitat i proximitat.


Ensenyament

Alerta. L'escola no està ensenyant a llegir

Jordi Larregola

Estem aconseguint la farsa perfecta de reduir les estadístiques de fracàs escolar i, alhora, tenir la meitat de la població jove incapacitada per a l'accés autònom a la cultura

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No