Assemblea pels Drets Socials

23 adhesions al Garraf al compromís contra el racisme i la xenofòbia

L'ADS convoca aquesta tarda a signar un compromís contra el Racisme i la Xenofòbia que ja han signat més de 100 candidatures municipals arreu de Catalunya

La crida d'Unitat contra el Feixisme i el Racisme i l'Assemblea pels Drets Socials del Garraf als partits polítics i les entitats del territori ja ha sumat 23 adhesions i aquesta tarda signaran un compromís contra el racisme i la xenofòbia, el mateix que ja han signat més de 100 candidatures municipals arreu de Catalunya.

Els impulsors de la iniciativa consideren que "davant una campanya electoral en què, de nou, algunes forces polítiques alimenten perillosament els discursos de l'odi i en un context en què encara cal denunciar les agressions contra persones per la seva condició ètnica, de gènere, orientació sexual o principis ideològics cal signar un conjunt de compromisos en contra del Feixisme, la Xenofòbia, i la LGTBIfòbia".

Les dues entitats alerten de "la instrumentalització que partits polítics com PxC o agrupacions municipals del PP n'estan fent per finalitats electoralistes ha de ser contundentment denunciada per part la ciutadania i la resta de formacions polítiques que es volen dir democràtiques i que pretenen construir una societat convivencial, justa i solidària".

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!