Servei Català d'Educació

Rafael Homet exposa les prioritats en educació als regidors de l'Alt Penedès i el Garraf

Entre els projectes que es van analitzar, destaca el Pla territorial d'Educació de la Comarca de l'Alt Penedès, que permet posar en comú tots els recursos educatius

El diputat d'Educació de la Diputació de Barcelona, Rafael Homet, va mantenir ahir a Vilafranca del Penedès una reunió amb regidors del seu àmbit de les comarques de l'Alt Penedès i el Garraf per exposar-los les prioritats d'aquest mandat, centrades en la presència al territori, el reforç de les funcions dels ajuntaments dins el Servei Català d'Educació i el treball per reduir l'abandonament escolar prematur.

A la trobada, es van posar de manifest les dificultats que ha generat l'aprovació de la LRSAL per a les polítiques educatives locals. En aquest sentit, el diputat va manifestar la necessitat de garantir el suport al sosteniment de les escoles municipals, com les bressol, les de persones adultes o les de música i arts. Homet va explicar que aposta per mantenir un diàleg permanent amb els ajuntaments, amb flexibilitat a l'hora de donar resposta a les necessitats dels municipis.

Entre els projectes que es van analitzar, destaca el Pla territorial d'Educació de la Comarca de l'Alt Penedès, que permet posar en comú tots els recursos educatius i analitzar els que proporciona l'entorn a l'hora de planificar i compartir amb els agents educatius les polítiques educatives locals.

El diputat va aprofitar la trobada per lliurar als regidors documentació sobre el suport global de la corporació a totes dues comarques durant l'any 2015.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!