Vandalisme

Detenen un vàndal que causava destrosses als cotxes del centre de les Roquetes

El van sorprendre colpejant un turisme, es trobava molt alterat i sota els efectes de l’alcohol i d’estupefaents

Redacció Sant Pere de Ribes 24-02-2016 11:27 Lectures 3603
Detenen un vàndal que causava destrosses als cotxes del centre de les Roquetes. Ajt Sant Pere de Ribes

Detenen un vàndal que causava destrosses als cotxes del centre de les Roquetes. Ajt Sant Pere de Ribes

La matinada del diumenge 14 de febrer, i gràcies a la trucada al 112 d’un veí que va observar els fets, la Policia Local de Sant Pere de Ribes va procedir a la localització i detenció d’un individu que estava provocant destrosses a vehicles estacionats al carrer Velázquez de les Roquetes.

Segons els agents locals, l’home, de 32 anys i veí de les Roquetes, es trobava molt alterat i sota els efectes de l’alcohol i d’estupefaents, i el van sorprendre colpejant un turisme mentre parlava per telèfon de forma incoherent. Prop del lloc dels fets van poder observar també que hi havia d’altres vehicles amb diverses destrosses per la zona, motiu pel qual es va procedir a la seva detenció, havent de ser traslladat inicialment a l’hospital Sant Camil pel seu estat d’intoxicació i agitació.

Tot i que no es pot relacionar totalment aquest episodi amb els danys materials i robatoris a l’interior d’alguns vehicles estacionats en les proximitats del Mercat La Sínia, la Policia Local no en descartar una possible relació.

Cal destacar la importància de la col·laboració ciutadana tant en casos com aquest com en qualsevol mena d’acció que pugui representar una infracció penal i/o un acte incívic. Des de l’ajuntament es vol fer èmfasi amb el fet que amb una simple trucada als telèfons d’emergència n’hi ha prou, i és la millor forma d’actuar conjuntament contra aquests comportaments que no es poden tolerar.

Tot i això, la Policia Local ha intensificat la vigilància nocturna a la zona, tant amb patrulles uniformades com de paisà, i s’espera que les accions portades a terme, així com la detenció de l’individu, siguin suficients per prevenir fets com els ocorreguts.


Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No