Audiència de Tarragona

Accepta dos anys de presó per intentar matar un home clavant-li unes tisores al Vendrell

L'acusat es va veure involucrat en una baralla entre diverses persones l'any 2005

ACN El Vendrell 24-02-2016 20:01 Lectures 1613
Imatge d'arxiu de la sala de vistes de l'Audiència de Tarragona. ACN

Imatge d'arxiu de la sala de vistes de l'Audiència de Tarragona. ACN

Un home ha acceptat dos anys de presó per un delicte d'homicidi en grau de temptativa, per haver intentat matar un home clavant-li unes tisores al Vendrell. Els fets es remunten al 16 d'octubre de 2005, quan l'acusat es va veure implicat en una baralla juntament amb altres persones. Abans de l'inici del judici oral, que va tenir lloc l'1 de desembre de 2015 a l'Audiència de Tarragona, aquest i dos acusats més van reconèixer els fets i les parts van arribar a un acord de conformitat. En la sentència, el tribunal exposa que els fets no s'han pogut jutjar fins ara per causes no imputables als acusats, per la qual cosa ha aplicat sobre tots tres l'atenuant de dilacions indegudes.
La sentència contempla també una pena de cinc mesos i 29 dies de presó per un segon acusat, germà del primer, per un delicte de lesions, per haver pegat un altre home involucrat en els fets; i 180 euros de multa per un tercer, per un delicte de resistència a agents de l'autoritat, per haver forcejat amb un agent de la Guàrdia Civil i un de la Policia Local, i haver-li trencat les ulleres a aquest últim.

Els tres homes es van veure implicats, el mes d'octubre de 2005, en una baralla on també s'hi van veure involucrades dues persones més. Segons la resolució, la discussió la van iniciar dos homes que no figuren en la causa, un dels quals regentava un locutori. Una estona més tard s'hi van afegir els dos germans, que van fer costat al propietari de l'establiment. En el transcurs dels fets, l'altre individu va apunyalar un dels germans al tòrax amb unes tisores, i li va provocar unes ferides que, segons exposa la sentència, li haurien pogut ocasionar la mort. El mateix home també va clavar les tisores al braç del principal acusat.

Els dos germans, juntament amb el propietari del locutori, van colpejar amb sòcols, cartrons i fustes l'individu que els havia atacat fins que, per sorpresa, el principal acusat li va clavar les tisores diverses vegades, motiu pel qual ha estat condemnat a dos anys de presó. La intervenció de la Guàrdia Civil i de la Policia Local va posar fi a la batussa.


Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No