Dia Internacional de les Dones

L'Institut Català de les Dones endega una campanya pel compromís cap a l'equitat de gènere

Redacció Barcelona 29-02-2016 10:01 Lectures 1505
L'Institut Català de les Dones endega una campanya pel compromís cap a l'equitat de gènere. EIX

L'Institut Català de les Dones endega una campanya pel compromís cap a l'equitat de gènere. EIX

Per commemorar el Dia Internacional de les Dones, l’Institut Català de les Dones (ICD) divulga a partir d’avui la campanya “Compromís amb l’equitat de gènere. #Equitat8m” amb la imatge simbòlica d’unes mans de dones que demanen la paraula sobre un fons de color lila.

La presidenta de l’Institut Català de les Dones, Teresa M. Pitarch, ha explicat que “l’objectiu de la imatge commemorativa del 8 de març és fer un reconeixement al feminisme i a la lluita històrica de les dones per aconseguir l’equitat de gènere, i posar de relleu el compromís del conjunt de tota la societat catalana per avançar de manera eficaç i efectiva cap una igualtat d’oportunitats real entre dones i homes”.

Segons Teresa M. Pitarch, “aquest avenç serà possible gràcies al desplegament de la Llei 17/2015 de 21 de juliol, d’igualtat efectiva de dones i homes, que és fruit d’un llarg camí de les dones a favor dels seus drets, i que ara també executarem comptant amb la participació i el suport del teixit d’entitats de dones del nostre país”. 

“Compromís amb l’equitat de gènere. #Equitat8m” és una campanya unitària de la Generalitat, diputacions i entitats municipalistes que serà divulgada pels mitjans de comunicació propis de les institucions que la signen. A través del web de l’ICD tothom que ho vulgui pot aconseguir el cartell i els diferents formats per a la seva divulgació electrònica.

El dimarts dia 8 tindran lloc els actes institucionals a tot el territori on es llegirà la Declaració institucional del Govern de la Generalitat de Catalunya:


Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres