Policia Local

Identificats els tres autors d’un robatori en una joieria de Sitges valorat en 4.000 euros

Els tres individus, veïns del Prat de Llobregat, tenen diversos antecedents policials

Redacció Sitges 16-05-2016 10:46 Lectures 2843
Policia local de Sitges. Ajuntament de Sitges

Policia local de Sitges. Ajuntament de Sitges

Agents de la Policia Local de Sitges han identificat als dos presumptes coautors d’un delicte de furt a una joieria del centre de la vila, en el moment que intentaven fugir amb un vehicle de lloguer que els esperava al passeig de la Ribera. L’autor material del furt va fugir amb dos cadenes d’or que superaven els 4.000 euros de preu de venda al públic.

Des de la Unitat d’Atestats de la Policia Local de Sitges es van realitzar tràmits d’investigació per identificar el presumpte autor, que finalment es va poder dur a terme amb la col·laboració de la Policia Local del Prat de Llobregat.

Els tres individus, de nacionalitat xilena i veïns del Prat de Llobregat, tenen diversos antecedents policials per furts, robatoris amb violència i intimidació, i robatori amb força, i han estat investigats per la Unitat d’Atestats pels fets denunciats.


Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans